Hva får du for 250 kroner på Bergens restauranter?

VI VALGTE OSS UT 7 FORSKJELLIGE SPISESTEDER I BERGEN. SE HVA VI FIKK FOR PRISEN.

Solid bondekost

 

HVOR: Holbergstuen, Torgalmenningen 6.

TYPE STED: Et av byens mest tradisjonelle spise- og drikkesteder. Serverer typiske bergenske og norske retter i konservativt innredede lokaler.

VI SPISTE: Svinerullade med spinat og brunost servert med soppsaus og råstekte poteter til 235 kroner. Budsjettet tillot ingen drikke eller dessert.

VURDERING: Siden sulten gnog i magen valgte vi en middagsrett med kjøtt. De fleste andre hovedrettene kostet litt mer enn det vi hadde budsjett til. Maten var fristende dandert på tallerkenen med velsmakende tyttebær som garnityr. Sprø, varme poteter og saftig kjøtt sørget for at rumlingen i magen gav seg ganske så umilddelbart. Porsjonen var rikelig og smakte som en god søndagsmiddag, men uten de helt store overraskelsene for smaksløkene.

SAMLET PRIS: 235 kroner.

 

 

Datert: BTMagasinet 9. juni 2012

meny mail instagram tripadvisor map wesselstuen Twitter